3D printers - plastic

Het Amerikaanse 3D Systems is een toonaangevende speler op het gebied van 3Dprinten en produceert een breed scala aan 3Dprint oplossingen voor het printen in een verscheidenheid aan kunststofsoorten waaronder nylon, ABS en PLA. Met oplossingen voor de consumenten-markt (3D Systems Cube en Cube-X) en de professionele ProJet lijn, biedt 3D Systems op maat gesneden oplossingen voor zowel de hobby-matige 3D printer gebruiker als de veeleisende professionele 'additive manufacturing' on-demand maak-industrie.

Kentie is Authorized Reseller van 3D Systems voor de Nederlandse markt.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
3D Systems ProJet 3510 SD - plastic
Professionele 3D printer voor het printen van hoogwaardige plastic parts for enigineering, mechanical design, rapid prototyping en functionele eindprodukten. De ProJet 3510 SD print op basis van het MJM/MJP (MultiJet Modeling) 3D printprincipe met witte Vis..
3D Systems ProJet 3510 HD - plastic
Professionele 3D printer voor het printen van hoogwaardige plastic parts for enigineering, mechanical design, rapid prototyping en functionele eindprodukten. De ProJet 3510 HD print op basis van het MJM/MJP (MultiJet Modeling) 3D printprincipe met witte Vis..
3D Systems ProJet 3510 HD Plus - plastic
Professionele 3D printer voor het printen van hoogwaardige plastic parts for enigineering, mechanical design, rapid prototyping en functionele eindprodukten. De ProJet 3510 HD Plus print op basis van het MJM/MJP (MultiJet Modeling) 3D printprincipe met witt..
3D Systems ProJet 3500 HD Max - plastic
Professionele 3D printer voor het printen van hoogwaardige plastic parts for enigineering, mechanical design, rapid prototyping en functionele eindprodukten. De ProJet 3500 HD Max print op basis van het MJM/MJP (MultiJet Modeling) 3D printprincipe met witte..
3D Systems ProJet 5500X multi-material 3D printer
Unieke multi-material 3D printer van 3D Systems voor het printen in composiet materialen. De ProJet 5500X werkt op basis van bewezen MultiJet Printing (MJP) techniek met een unieke piezo printkop met 5 jaar garantie. De ProJet 5500X print en voegt simultaan..