boormachines


Aantal weergeven:
Sorteren op:
boormachine Nagel Citoborma 111
Compacte 230V elektrische tabletop papier boormachine met 1 boorkop. De CitoBorma 111 heeft een geperforeerde tabulatorstrip voorzien van alle gangbare boorpatronen, het maximaal te verwerken papierformaat bedraagt 250 x 420mm en de maximale stapelhoogte is..
boormachine Nagel Citoborma 190
Tabletop Nagel papierboormachine met 6 pre-set geperforeerde boorpatronen en automatisch tabulatortafel-verloop. De maximale te verwerken papierlengte bedraagt 470mm en de afstand van de boorgaten tov. de papierrand is verstelbaar. De CitoBorma 190 heeft 1 ..
boormachine Nagel Citoborma 290
Tabletop 2-kops papierboormachine met 6 voorgeprogrammeerde boorpatronen en verstelbare randafstand. De maximale papierlengte bedraagt 470mm en de tabulatortafel heeft automatisch verloop naar de volgende boorpositie. De maximale stapelhoogte bedraagt 60mm ..
boormachine Nagel Citoborma 290B
Ernst Nagel 2-kops papierboormachine met verstelbare boorspindelafstand. De CitoBorma 290B heeft 6 voorgeprogrammeerde boorpatronen en kan een maximale papierlente van 470mm aan. De machine is verkrijgaar als 1-fase model (220-230V) en als krachtstroom vari..
boormachine Nagel Citoborma 290AB
De Nagel CitoBorma 290AB is een 2-kops papierboormachine met verstelbare boorspindelafstand, automatische boorslag en een tabulatortafel met automatisch verloop naar de volgende boorpositie. De maximale stapelhoogte bedraagt 60mm en de machine is compatible..
boormachine Nagel Citoborma 490
Ernst Nagel 4-kops boormachine met verstelbare boorafstand en de mogelijkheid tot het plaatsen van extra boorkoppen. De CitoBorma 490 boort automatische per knopdruk (2-handen beveiliging) en heeft een hoogvolume snipperopvang. Optioneel is er siliconenneve..