hechtmachines


Aantal weergeven:
Sorteren op:
Nagel Enak - blokhechter
Zeer solide handmatige blokhechter voor bloks tot 17mm dikte. De machine is gemaakt van gietijzer en het model is al vele tientallen jaren nagenoeg ongewijzigd op de markt en zeer succesvol. Bij verschillende klanten zijn Nagel Enak's van meer dan 30 ja..
Nagel Rinak - blok en zadelhechter
Compacte Rinak zadel- blokhechter voor het gebruik van nieten uit de 26-serie. Met de Rinak kun je blokhechten tot 40 vel en zadelhechten tot 30 vel, daarnaast heeft het nietmagazijn een capaciteit voor 210 voorgevormde nieten. De machine wordt geleverd..
Nagel Rinak Duo - blok en zadelhechter (2-kops)
Dubbeluitgevoerde compacte zadel- blokhechter voor het gebruik van nieten uit de 26-serie. Met de Rinak kun je blokhechten tot 40 vel en zadelhechten tot 30 vel daarnaast heeft het nietmagazijn een capaciteit voor 210 nieten. ..
Nagel Tak 18 - blokhechter
Krachtige Nagel blokhechter tot 140 vel en nieten uit de 50 serie (pootlengtes 6 - 18mm). ..
Nagel Multinak FS hechtmachine
De Nagel Multinak-FS is een zadel- en blokhechter met 2 hechtkoppen en voetpedaal bediening waarmee je bloks kan hechten tot 27mm dikte (b-koppen). De machine kan uitgevoerd worden met A-koppen (nieten uit de 24, 26 en 30 serie) of B-koppen (nieten uit de 5..
Nagel Multinak S hechtmachine
De Nagel Multinak-S is een elektrische zadel- en blokhechter met 2 hechtkoppen waarmee je bloks kan hechten tot 27mm dikte (b-koppen). De machine kan uitgevoerd worden met A-koppen (nieten uit de 24, 26 en 30 serie) of B-koppen (nieten uit de 50-serie). Met..