We hebben 8 product(en) gevonden van de leverancier CP Bourg

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteer op:
CP Bourg BSF - sheetfeeder
Unieke Bourg BSF sheetfeeder specifiek ontwikkeld voor het feeden van digitale papiersoorten. De BSF heeft 2 lades waarvan de onderste (content) lade een laadcapaciteit heeft van 500mm, de bovenste lade (capaciteit 160mm) kan gebruikt worden voor het inschi..
occasion - Foliant Gulliver 520 A
Foliant Gulliver 520 A met automatsiche luchtinvoer stapellift en separatie unit  ========================================================================================================================= Wij leveren onze occasion machines : ..
CP Bourg BMe - bookletmaker
Vol-automatische Bourg bookletmaker voor oplages tot 5000 brochures per uur. De BMe is compatible met de Bourg BST10-d+ en de BSTe vergaartorens alsmede de Bourg BSF sheetfeeder. De BMe heeft een ingebouwde reject tray om incorrecte sets uit de productie te..
CP Bourg BB3002 perfectbinder EVA - hotmelt
Single-clamp CP Bourg perfectbinder met volledige automatische instelling. De BB3002 is touchscreen gestuurd en kan softcover boeken binden van 1 tot 60mm dikte, daarnaast heeft de binder een vol-automatische kaftinvoer met een capaciteit van 80mm en een ge..
CP Bourg BB3002 perfectbinder PUR-C
Nieuwe compacte PUR lijmmachine gebaseerd op de bekende Bourg BB3002 perfectbinder. De PUR-C is ontwikkeld voor shortrun- en unieke boekproducties en beschikt over een compacte externe PUR lijm pre-melter voor PUR patronen van 4kg. Het milieu-vriendelijke, ..
CP Bourg BB3102 perfectbinder (nearline)
Unieke oplossing van CP Bourg bestaande uit de BB3002 hotmelt binder uitgevoerd met de BBL (Bourg Book Loader) - dit unieke concept maakt het mogelijk de machine voor ongeveer 30 minuten boeken te produceren zonder operator! De BBL kan on-the-fly (zonder te..
CP Bourg BB3202 perfectbinder (inline)
CP Bourg single-clamp inline perfectbinder op basis van de BB3002. De BB3202 is uitgevoerd met de modulaire BBC (Bourg Book Collator) verzamel- en toevoerbrug waarmee de binder online gezet kan worden met een BSF sheetfeeder, een BSF sheetfeeder, CEM DocuCo..
CP Bourg BHCE - boekblok stapellift
Ergonomische Bourg BHCE stapellift om nog te binden boekblokken op ergonomische werkhoogte te brengen - dit gebeurt elektronisch. De Bourg High Capacity Elevator (BHCE) heeft een maximale capaciteit van 508mm en kan maximaal 130kg aan content liften. De BHC..