binden hotmelt/ PUR


Aantal weergeven:
Sorteren op:
Planax Copybinder 5 - inbindmachine
Compacte, tabletop Planax Copybinder bindmachine van het Duitse Planatol - de CopyBinder werkt met vooraf verlijmde linnenstrips die verwarmt en 'omgezet'  worden in de CopyBinder. Deze PlanaxStrips zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleure..
CP Bourg BB3002 perfectbinder EVA - hotmelt
Single-clamp CP Bourg perfectbinder met volledige automatische instelling. De BB3002 is touchscreen gestuurd en kan softcover boeken binden van 1 tot 60mm dikte, daarnaast heeft de binder een vol-automatische kaftinvoer met een capaciteit van 80mm en een ge..
CP Bourg BB3002 perfectbinder PUR-C
Nieuwe compacte PUR lijmmachine gebaseerd op de bekende Bourg BB3002 perfectbinder. De PUR-C is ontwikkeld voor shortrun- en unieke boekproducties en beschikt over een compacte externe PUR lijm pre-melter voor PUR patronen van 4kg. Het milieu-vriendelijke, ..
CP Bourg BB3102 perfectbinder (nearline)
Unieke oplossing van CP Bourg bestaande uit de BB3002 hotmelt binder uitgevoerd met de BBL (Bourg Book Loader) - dit unieke concept maakt het mogelijk de machine voor ongeveer 30 minuten boeken te produceren zonder operator! De BBL kan on-the-fly (zonder te..
CP Bourg BB3202 perfectbinder (inline)
CP Bourg single-clamp inline perfectbinder op basis van de BB3002. De BB3202 is uitgevoerd met de modulaire BBC (Bourg Book Collator) verzamel- en toevoerbrug waarmee de binder online gezet kan worden met een BSF sheetfeeder, een BSF sheetfeeder, CEM DocuCo..
CP Bourg BHCE - boekblok stapellift
Ergonomische Bourg BHCE stapellift om nog te binden boekblokken op ergonomische werkhoogte te brengen - dit gebeurt elektronisch. De Bourg High Capacity Elevator (BHCE) heeft een maximale capaciteit van 508mm en kan maximaal 130kg aan content liften. De BHC..
Challenge CMT130 TC - 3-kant snijder voor boeken
Perfect binding has made great strides in recent years. Traditionally, short-run book trimming duties have been carried out by traditional guillotines but the process is time-consuming and wrought with possibilities of book damage due to operator error. Dra..
Challenge CMT330TC - 3-knife trimmer
De Challenge CMT330 is een 3-kant snijder met 3 messen specifiek ontwikkeld voor on-demand boekproducties. De CMT is modulair configureerbaar en stelt razendsnel volledig automatisch om zonder mechanische handelingen - kortom je hoeft dus geen aanslagen of ..