binden GBC ClickBind

Het GBC ClickBind systeem maakt gebruik van de representatieve GBC ProClick bindruggen die voor de Pronto serie verkocht worden als eenvoudig te plaatsen cartridges van elk 20 ProClick bindelementen. De ProClick elementen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, wit en 'frosted' transparant.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
GBC ProClick Pronto 2000 - bindsysteem
Automatische, compacte desktop GBC Pronto 2000 bindmachine tbv. plastic GBC ClickBind (ProClick) bindelementen. werkwijze: dikte van het document meten. de juiste maat ClickBind-mat inhangen. de bindknop indrukken en binnen enkele se..
GBC ProClick Pronto 3000 - bindsysteem
Semi-automatisch, compact desktop GBC Pronto 3000 pons/bindmachine tbv. GBC ClickBind (ProClick) bindelementen. werkwijze: De dikte van de brochuren meten. De juiste GBC ClickBind-mat inhangen. De bindknop indrukken en binnen enkele ..
GBC MagnaPunch PRO - ponsmachine
Revolutionaire elektrische GBC MagnaPunch hoogvolume ponsmachine met een ponscapaciteit van 49.000 vel/uur. De machine werkt met wisselende stansblokken en kan ingesteld worden voor verschillende papierformaten. De MagnaPunch is voorzien van innovatieve pap..
GBC AP2 Ultra - automatische ponsmachine
Volautomatische ponsmachine tot 40.000 vel per uur. De GBC AP2 ponsmachine kan verschillende startformaten aan en werkt met universele stansblokken waardoor met 1 machine verschillende stanspatronen en vormen gerealiseerd kunnen worden. verkrijgbare sta..