Papier snijden 4.0

Het Amerikaanse Challenge Machinery bouwde hun eerste snijmachine in 1887 en heeft werelds langste historie in het ontwikkelen van hoogwaardige snij oplossingen voor de grafische industrie. De Challenge snijmachines blinken uit in extreme duurzaamheid, vernieuwende features en bediengemak.

De Titan serie is verkrijgbaar in de werkbreedtes 52, 58 en 67 cm en is specifiek ontwikkeld voor digitale print omgevingen. De Titan modellen zijn volledig hydraulisch uitgevoerd en verkrijgbaar met de PRG of uitgebreide touchscreen gestuurde TC sturing.

De Champion modellen zijn ontwikkeld voor zowel digitale als veeleisende offset omgevingen en verkrijgaar in de werkbreedtes 77 en 94cm. De Champion modellen zijn standaard uitgevoerd met de uitgebreide touchscreen TC sturing.

TC is het sleutelwoord voor bediengemak en externe connectiviteit. De TC sturing is uitgevoerd met een ethernet interface wat JDF sturing (maar ook andere XML gebaseerde) protocollen mogelijk maakt. Daarnaast kunnen de machines optioneel uit worden gerust met een barcode-lezer en heeft elk TC systeem standaard een USB 2.0 poort dat razendsnelle geheugenuitbreiding mogelijk maakt. Aangezien de tijd niet stil en de Challenge machines gebouwd zijn om vele jaren probleemloos te kunnen opereren is de TC sturing volledig schaalbaar, wat betekend dat de machine met je meegroeit en razendsnel ge-upgrade kan worden via USB als er nieuwe features beschikbaar komen! Challenge loopt op dit gebeid absoluut voor ten opzichte van vele machine leveranciers binnen de grafische industrie = papier snijden 4.0!

De Challenge snij-machines zijn exclusief verkrijgbaar bij Kentie.

Papier snijden 4.0