lamineren enkelzijdig

Enkelzijdig lamineren is het aan 1-zijde aanbrengen van een dunne filmlaag op zowel offset als digitaal printwerk - de gebruikte lamineerfolie is dunner (tot 42 micron dikte) dan bij traditioneel lamineren / plastificeren wat er voor zorgt dat het gelamineerde vel zijn flexibiliteit behoudt maar toch beschermd is tegen krassen. Enkelzijdig lamineren wordt veelal gebruikt voor het lamineren van omslagen en kaarten.

De lamineerfilm is verkrijgbaar in verschillende varianten en een verscheidenheid aan breedtes:

  • OPP film - geschikt voor offset
  • Kentie DigiFilm - speciale lamineerfilm voor digitaal printwerk
  • Soft Touch laminaat
  • krasvast laminaat
  • Sleeking laminaat in diverse kleuren : Goud - Zilver - Transparant, Rood, Blauw, Groen en Holografisch

*alle Foliant modellen zijn zowel leverbaar in de kleurstelling geel/blauw als grijs/blauw


Aantal weergeven:
Sorteren op:
Foliant Gemini Compressor 400
Foliant Gemini Compressor 400 enkelzijdige lamineermachine met een maximale werkbreedte van 380mm. Geschikt voor zowel traditionele OPP als digitale DigiFilm lamineerfilm. Onderstaande presentatie is inclusief separatie unit en Foiler/ Sleeken optie (be..
Foliant Gemini Compressor 400 S
Compacte enkelzijdige lamineermachine met een maximale werkbreedte van 380mm. de 400S is uitgevoerd met een handinvoer, automatische lamineerunit en automatische separeren. De walsdruk is pneumatisch geregeld en de machine heeft een maximale snelheid van 15..
Foliant Vega 400A enkelzijdige lamineermachine
Compacte FOLIANT lamineermachine met een maximale doorvoerbreedte van 380mm. Je bedient de VEGA 400A via een symboolgestuurde, kleuren touchscreen en de lamineerdruk is pneumatische geregeld. De VEGA is standaard uitgevoerd met een speciale 'non-sticky' dru..
Foliant Mercury 400 NG
Compacte, volledig computergestuurde enkelzijdige lamineermachine uitgevoerd met een bewezen Heidelberg zuigkop (= zuigtransport en blaaslucht separatie). De Mercury heeft geforceerde pneumatische ' bump' separatie van de zojuist gelamineerde sheets en is v..
Foliant  Gulliver Compressor 520S
De Foliant Gulliver C-520S is een semi-automatische enkelzijdige lamineermachine, met hand-invoer, laminator en automatische separator. De walzendruk is pneumatisch geregeld dmv. een ingebouwde compressor. De maximale werkbreedte bedraagt 520mm. max..
Foliant Gulliver Compressor 520A
Volledig automatische Foliant enkezijdige lamineermachine met een maximale werkbreedte van 520mm. De Gulliver 520A heeft een automatische feeder, een lamineerunit + uitrichttafel en een in-line geplaatste separatie-eenheid. De walsdruk wordt pneumatisch ger..
Foliant Mercury 530 NG
De Foliant Mercury 530NG is een compacte enkelzijdige lamineermachine voorzien van een bewezen Heidelberg zuigkop invoer. De stapellift heeft een capaciteit van 540mm en de maximale werkbreedte bedraagt 530mm. De Mercury 530NG heeft pneumatische 'bump' sepa..
Foliant Taurus 530 NG
De Foliant Taurus 530NG is een compacte enkelzijdige lamineermachine met zuigkopinvoer en een maximale werkbreedte van 530mm. De Taurus heeft een stapellift met een maximum capaciteit van 650mm en is voorzien van pneumatische 'bump' separatie. De Taurus is ..
Foliant Castor 530SF
De Foliant Castor 530SF is een hoog-volume enkelzijdige lamineermachine voorzien van een stapellift met zuigkopinvoer en geforceerde pneumatische sheetseparatie. De Castor wordt bediend middels een overzichtelijke touchscreen en de maximale doorvoersnelheid..
Foliant Taurus 760NG
Compacte Foliant enkelzijdige lamineermachine met een zuigkop invoer en pneumatische 'bump' separatie. De Taurus 760 NG heeft een maximale werkbreedte van 760mm en een maximale snelheid van 30 m/min. maximale snelheid 30 m/min. automatische zu..