snijmachines

Krug & Priester is, sinds vele jaren, een Zuid-Duitse fabrikant van hoogwaardige papiersnijmachines en papiervernietigers en bekend van de labels IDEAL en EBA. Sinds voorjaar 2014 is er voor gekozen de stapelsnijders van zowel IDEAL als EBA in hetzelfde design, specificaties en naamgeving op de markt te brengen. Kentie levert sinds vele jaren zowel IDEAL als EBA op de Nederlandse markt en verzorgd daarnaast de officiële fabriekssupport en onderdelenvoorziening voor het IDEAL label in de Benelux.

Challenge Machinery is de oudste snijmachine fabrikant ter wereld en produceerde de eerste stapelsnijder in 1887. De vol hydraulische snijmachines kenmerken zich door bediengemak en zeer solide bouw. De TC varianten hebben een unieke schaalbare touchscreen gestuurde sturing welke kan meegroeien met jouw specifieke wensen en zijn daarnaast JDF, netwerk en een scala aan andere communicatie protocollen compatibel.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
IDEAL 4305 snijmachine - stapelsnijder
Manuele IDEAL 4305 snijmachine met een maximale werkbreedte van 430mm - het snijden gebeurt door middel van een hefboom en het zadel is verstelbaar (inclusief aflezing) middels een zwengel. De machine is voorzien van een veilighiedssysteem waarmee er niet g..
IDEAL 4315 snijmachine - stapelsnijder
Compacte 430mm brede IDEAL snijmachine met elektrische snijslag en handmatige persing (hefboom) - de IDEAL 4315 heeft een manueel verstelbaar zadel (papieraanleg) met mechanische aflezing - het verstellen van het zadel gaat middels een zwengel. De machine i..
IDEAL 4350 snijmachine - stapelsnijder
Compacte 430mm brede IDEAL snijmachine met elektrische snijslag en elektrische persing - de IDEAL 4315 heeft een manueel verstelbaar zadel (papieraanleg) met digitale aflezing - het verstellen van het zadel gaat middels een zwengel. De machine is voorzien v..
IDEAL 4815 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 475mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 4815 is uitgevoerd met manuele snijmaatverstelling en een handmatige persbalk aangedreven door een solide handwiel. De ..
IDEAL 4850 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 475mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 4850 is uitgevoerd met manuele snijmaatverstelling en een automatisch aangedreven persbalk. De maximale inlegdiepte van..
IDEAL 4855 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 475mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 4855 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een vol-automatische persbalk. De maximale inlegdiepte ..
IDEAL 4860ET snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische, touchscreen gestuurde, papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 475mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 4860ET is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en vol-automatische persbalk. De..
IDEAL 5255 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 520mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 5255 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een vol-automatische persbalk. De maximale inlegdiepte ..
IDEAL 6655 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 650mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 6655 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een elektrisch aangedreven persbalkl. De maximale inleg..
IDEAL 6660 snijmachine - stapelsnijder
Professionele elektrische snijmachine papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 650mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 6660 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een elektrisch aangedreven persbalkl. De ma..
IDEAL 5560 snijmachine - stapelsnijder
Professionele hydraulische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 550mm bij een maximale stapelhoogte van 95mm. De IDEAL / EBA 5560 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een hydraulisch aangedreven persbalkl. De maximale inl..
IDEAL 5560LT snijmachine - stapelsnijder
Professionele hydraulische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 550mm bij een maximale stapelhoogte van 95mm. De IDEAL / EBA 5560 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een hydraulisch aangedreven persbalkl. De maximale inl..
IDEAL 7260 snijmachine - stapelsnijder
Professionele hydraulische papiersnijmachine met een maximale werkbreedte van 720mm bij een maximale stapelhoogte van 80mm. De IDEAL / EBA 7260 is uitgevoerd met computergestuurde snijmaatverstelling en een hydraulisch aangedreven persbalkl. De maximale inl..
Challenge Titan 230
Today’s print market places great demands on your business. Investments in cutting-edge wide format, inkjet, and digital print engines ensure you meet your customer’s diverse needs. Finish your upgrades with a Challenge Titan 230. The Titan 230 is buil..
Challenge Titan 265 TC
Today’s print market places great demands on your business. Investments in cutting-edge wide format, inkjet, and digital print engines ensure you meet your customer’s needs. Why are you wasting valuable production time using that old paper cutter? Step up t..