rilmachines

Als je digitaal printwerk wilt vouwen zal in veel gevallen de toner de neiging hebben te 'breken' op de vouw - dit probleem ondervang je door de print vooraf op de vouwpositie te rillen. Op het gebied van rillen heeft de techniek de laatste jaren absoluut niet stil gestaan en is er een breed arsenaal aan rilmachines ten tonele verschenen. Voor kleine oplages wordt veelal gestart met en handmatige rilmachine waar je met behulp van een hefboom de ril op een specifieke positie in het papier perst. Voor stijgende oplages zijn er semi-automatische rilmachines zoals de Kentie CR330 voorhanden, die je volledig kunt programmeren voor meerdere rillen per vel en waarbij je handmatig de sheets toevoert. Voor grote oplages zijn er de vol-automatische rilmachines waaronder de modulaire Kentie MFS-370 serie die je volledig via een touchscreen kunt programmeren en daarnaast beschikken over een vol-automatische toploader luchtfeeder.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
ril- vouwmachine Digifold PRO
Vol- automatische ril vouwmachine met kleuren touchscreen bediening met een snelheid tot 6000 vel/ uur. De Digifold PRO is voorzien van een luchtgestuurde feeder en het maximale formaat bedraagt 700 x 385mm (autofeeding) - sheets tot 900mm leng..
rilmachine AutoRillnak PRO 33
Vol-automatische rilmachine met kleuren touchscreen besturing met een snelheid tot 8500 vel / uur. De AutoRillnak is voorzien van een luchtgestuurde feeder met kogel uitrichting en het maximale formaat bedraagt 700 x 330mm (auto-feeding) - sheets tot 1000mm..
NEW ! rilmachine AutoRillnak PRO 385
Vol-automatische rilmachine met kleuren touchscreen besturing met een snelheid tot 8500 vel / uur. De AutoRillnak PRO 385 is voorzien van een luchtgestuurde stapellift feeder (tot 45cm) en het maximale formaat bedraagt 700 x 385mm (auto-feeding). De machine..
rilmachine Rillnak 35 - handmatig
Handmatige rilmachine voor papiergewichten tot 300 gram. De Rillnak heeft een rilbreedte van 1.3mm en de maximale werkbreedte bedraagt 350mm. ..
rilmachine Rillnak 52 - handmatig
Handmatige rilmachine voor papiergewichten tot 300 gram. De Rillnak heeft een rilbreedte van 1.3mm en de maximale werkbreedte bedraagt 520mm. ..
rilmachine Rillnak E-36 - elektrisch
Elektrische tabletop rilmachine met een maximale werkbreedte van 365mm. Je kunt wisselen tussen 2 rilbreedtes (1.2 en 1.6mm) en de rilslag vind plaats per voetschakelaar. ..
rilmachine Rillnak E-52 - elektrisch
Elektrische tabletop rilmachine met een maximale werkbreedte van 365mm. Je kunt wisselen tussen 2 rilbreedtes (1.2 en 1.6mm) en de rilslag vind plaats per voetschakelaar. ..
vouwmachine AutoFold PRO tbv. de AutoRillnak
De AutoFold Pro is een stand-alone vouwmachine welke ontwikkeld is om gebruikt te worden in combinatie met de AutoRillnak of een andere rilmachine. De machine heeft een eigen kleuren touchscreen besturing en werkt met gepatenteerde vouwmessen ipv. tradition..
rilmachine AutoRillnak PRO 50
Vol-automatische rilmachine met kleuren touchscreen besturing met een snelheid tot 8500 vel / uur. De AutoRillnak is voorzien van een luchtgestuurde feeder met kogel uitrichting en het maximale formaat bedraagt 700 x 500mm (auto-feeding) - sheets tot 1000mm..