vergaren / feeders

Vergaren is het verzamelen van een serie vellen in een specifieke volgorde, dit kan zowel op pagina basis (vergaartoren) of als voorvergaarde / gesorteerde sets (sheetfeeder). Op het gebied van het vergaren en sheetfeeden leveren wij de S2 en S8 van Ernst Nagel en de professionele BST vergaartorens van CP Bourg alsmede de Bourg BSF sheetfeeders.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
Nagel S2 RoboFeeder - sheetfeeder
Compacte Nagel S2 RoboFeeder sheetfeeder met 2 stations - het bovenste station (capaciteit 130mm) is bestemd voor content en het onderste station voor het inschieten van covers. De Nagel S2 kan gebruikt worden in combinatie met de Foldnak 8 en Foldnak 100 b..
CP Bourg BSF - sheetfeeder
Unieke Bourg BSF sheetfeeder specifiek ontwikkeld voor het feeden van digitale papiersoorten. De BSF heeft 2 lades waarvan de onderste (content) lade een laadcapaciteit heeft van 500mm, de bovenste lade (capaciteit 160mm) kan gebruikt worden voor het inschi..
NEW CP Bourg BPM Bourg Preparation Module
De Bourg Preparation Module - BPM - is een volledig geautomatiseerde, modulaire en schaalbare sheetpreparatie- eenheid die het maken van perfect bound boeken en boekjes ernorm vereenvoudigt. Als de BPM inline staat met een Bourg binder of een Bourg Bookletm..