vouwmachines

Vouwmachines worden gebruikt om plano vellen te vouwen naar een enkele-, venster-, wikkel- of z-vouw. Kentie is de exclusieve importeur voor Nederland van het complete pakket vouwsystemen van het Duitse MB Bauerle onder andere bekend van de MB Multipli range, de MB Multimaster CAS en de volledig computergestuurde MB PrestigeFold vouwmachines. Wij leveren alle modellen, opties en originele machineparts.


Aantal weergeven:
Sorteren op:
ril- vouwmachine Digifold PRO
Vol- automatische ril vouwmachine met kleuren touchscreen bediening met een snelheid tot 6000 vel/ uur. De Digifold PRO is voorzien van een luchtgestuurde feeder en het maximale formaat bedraagt 700 x 385mm (autofeeding) - sheets tot 900mm leng..
MB Bauerle MB Multipli 35-2F vouwmachine
Compacte MB Multipli vouwmachine met een maximale werkbreedte van 35cm. De Multipli heeft 2 manueel instelbare vouwtassen, gepatenteerde, zelf-corrigerende foam vouwwalzen en traploos instelbare snelheidsregeling. De papierinvoer wordt geregeld met rubberen..
MB Bauerle MB Multipli 35-2S vouwmachine
Compacte MB Multipli vouwmachine met een maximale werkbreedte van 35cm. De machine is voorzien van 2 manueel instelbare vouwtassen en heeft traploos verstelbare snelheidsregeling - de invoer is geregeld dmv. zuiglucht met blaaslucht velseparatie. De Multipl..
MB Bauerle MB Multipli 35-2PBA vouwmachine
MB Multipli vouwmachine met een maximale werkbreedte van 35cm - de machine is voorzien van 2 manueel instelbare vouwtassen en gepatenteerde, zelf-corrigerende, foam vouwwalzen. Daarnaast is de machine voorzien van een geïntegreerde uitrichttafel met kogelba..
MB PrestigeFold 38 vouwmachine
Touchscreen gestuurde vouwautomaat met een maximale werkbreedte van 380mm. De PrestigeFold 38 heeft 20 voorgeprogrammeerde vouwsoorten en een geheugencapaciteit voor 200 custom jobs. De machine is CIP3/CIP4 compatible en is verkrijgbaar in een 4 en 6 tassen..
MB PrestigeFold 52 vouwmachine
Touchscreen gestuurde vouwautomaat met een maximale werkbreedte van 520mm. De PrestigeFold 52 heeft 20 voorgeprogrammeerde vouwsoorten en een geheugencapaciteit voor 200 custom jobs. De machine is CIP3/CIP4 compatible en is verkrijgbaar in een 4 en 6 tassen..
MB PrestigeFold MS45 - messlag
Messlag unit voor de MB PrestigeFold vouwmachines tbv. het maken van een kruisslagvouw. De MS45 is verrijdbaar en in hoogte verstelbaar - de messlag is 180 graden draaibaar. max. invoerlengte 330mm min. invoerlengte 100mm ..
MB PrestigeFold KF31 - klein-vouw-unit
Optionele kleinformaat vouwunit voor de MB PrestigeFold vouwmachines - de KF31 is uitgevoerd met 2 vouwtassen en dunnere vouwwalzen om tot minimaal 18mm te kunnen vouwen. ..
MB PrestigeFold - barcode kit
Optionele barcode-kit voor de MB PrestigeFold vouwmachines bestaande uit een handscanner (1D barcodes) en een interface naar de besturing van de vouwmachine. Met de barcode-kit kun je een unieke jobID (ingesloten in de barcode) in lezen en de machine razend..
vouwmachine AutoFold PRO tbv. de AutoRillnak
De AutoFold Pro is een stand-alone vouwmachine welke ontwikkeld is om gebruikt te worden in combinatie met de AutoRillnak of een andere rilmachine. De machine heeft een eigen kleuren touchscreen besturing en werkt met gepatenteerde vouwmessen ipv. tradition..