hechten/ vouwen

Vouw-hechten (gehecht brocheren) wordt toegepast om een omslag aan het binnenwerk te nieten en het geheel te vouwen tot een brochure. Voor deze bewerking leveren wij de bekende Foldnak vouw-hecht machines van het Duitse Ernst Nagel en de professionele bookletmakers van het Belgische CP Bourg waaronder de BDF en de BME.

 


Aantal weergeven:
Sorteren op:
Hohner Foldnak M2 - tabletop bookletmaker
Compacte tabletop bookletmaker voor office gebruik - de M2 is standaard uitgevoerd met 2 hechtkoppen (max. 4 stuks) waarmee zowel vlak- als oognieten verwerkt kunnen worden. De Foldnak M2 werkt met voorgevormde nieten uit de '26' serie ipv. van nietcas..
Hohner Foldnak 8 - bookletmaker
De Foldnak 8 is een van de meest bekende en gewilde bookletmakers op de markt en is voorzien van een matrijsinrichting waarmee volledig vlakke nieten gerealiseerd worden. De Foldnak 8 is standaard voorzien van 2 hechtkoppen (max. 4 stuks) en kan zowel vlak-..
Hohner Foldnak Compact - bookletmaker
De Foldnak Compact is een uniek concept bestaande uit de Foldnak 8 en de Nagel Trimmer in 1 compacte gesloten behuizing, kortom met de Compact produceer je met 1 machine razendsnel een geniet-gevouwen en facecut gesneden brochure die voorzien kan zijn van z..
NEW CP Bourg BPM Bourg Preparation Module
De Bourg Preparation Module - BPM - is een volledig geautomatiseerde, modulaire en schaalbare sheetpreparatie- eenheid die het maken van perfect bound boeken en boekjes ernorm vereenvoudigt. Als de BPM inline staat met een Bourg binder of een Bourg Bookletm..
CP Bourg BMe - bookletmaker
Vol-automatische Bourg bookletmaker voor oplages tot 5000 brochures per uur. De BMe is compatible met de Bourg BST10-d+ en de BSTe vergaartorens alsmede de Bourg BSF sheetfeeder. De BMe heeft een ingebouwde reject tray om incorrecte sets uit de productie te..